Onze website gebruikt cookies om deze optimaal te laten functioneren. Wil je onze cookies accepteren?Let op: bestel op tijd! Houdt rekening met de vertraging bij pakketbezorgers rond de Sinterklaas -en Kerstperiode.

Verzendmethode -en kosten
Wij maken gebruik van DHL om onze pakketjes te verzenden en wij hebben een vast tarief voor pakketjes binnen Nederland van €5.95 (plus tracking).
Pakketjes boven de €100 worden binnen Nederland gratis verstuurd.

Levertijd
De levertijd van DHL bedraagd meestal 1 tot 2 werkdagen. Houdt er rekening mee dat wij geen invloed hebben op de levertijd. Mocht het toch zo voor komen dat een pakketje niet aankomt, neem dan contact op met de aanbieder.

Bestellingen worden alleen in behandeling genomen na een complete betaling is voldaan.

Pakket niet afgeleverd
Als het pakket niet afgeleverd kan worden door DHL zal deze doorgestuurd worden naar een DHL Parcelshop bij jou in de buurt. Je hebt dan 7 dagen om dit pakketje op te halen.
Mocht dit pakketje niet opgehaald worden binnen 7 dagen zal DHL het naar ons retourneren. Eventuele kosten hiervoor zullen naar de klant worden doorberekend.

Afhalen
Woon je in de buurt (van Vlijmen, Noord-Brabant) en wil je het pakketje graag komen ophalen? Neem voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.
Let op: alleen op afspraak.

Home 1

Home 1

Home 1