Onze website gebruikt cookies om deze optimaal te laten functioneren. Wil je onze cookies accepteren?Let op: bestel op tijd! Houdt rekening met de vertraging bij pakketbezorgers rond de Sinterklaas -en Kerstperiode.

Groothandelorders
Wilt u iets meer bestellen dan standaard, of heeft u binnenkort een evenement? Wij kunnen uw gifts maken!
Groothandelorders -en prijzen worden aangehouden vanaf een bestelde hoeveelheid van 20 producten of meer. Voor orders onder deze hoeveelheid vragen wij u om via onze webshop te bestellen. 
Een actueel document van alle producten, groothandelsinformatie inclusief prijslijst kan opgevraagd worden via ons e-mailadres, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Levertijd
Houdt er a.u.b. rekening mee dat wanneer er een groothandelorder geplaatst wordt dat niet op voorraad is, het door ons geproduceerd moet worden. Voor zeep kan dit tot wel 6 weken duren vanwege het harden. Dit wordt door ons aangegeven op het moment van informeren of bestellen, evenals de leverdatum.

Prijzen
De Groothandel prijzen en kortingen worden berekend over de specifieke product categorie. Wij berekenen dit in percentages. Bijvoorbeeld, een order van 75x Badzout, kan een korting ontvangen van 30%. Een order van 75x Massage Oliën kan weer een korting ontvangen van 35%.

Personaliseringsmogelijkheden
Alle producten worden standaard geleverd zoals deze ook op onze website staan. Elk item heeft een eigen label met een ingrediënten en allergenen lijst en onze contact details. Zeepjes of andere producten kunnen bestempeld zijn met ons eigen logo.
U kunt ervoor kiezen om het product/labels/verpakking te personaliseren voor uw eigen bedrijf, of voor bijvoorbeeld een kraamfeestje, personeelsevenement, verjaardag of bruiloft. 

Mocht u interesse hebben om onze producten af te nemen, neem dan a.u.b. contact met ons op voor meer informatie en onze volledige prijzenlijst.

Contactgegevens
Bubbles Bath 'n Body
Newtonlaan 71
5252CJ te Vlijmen
Nederland

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: +316 19 34 01 89
KvK nummer: 74262238

Onze speciale groothandelsproducten bekijken?
Wij zijn op dit moment een nieuwe pagina (alleen voor bestaande groothandelsklanten) aan het vullen waar je gemakkelijk onze producten kunt bestellen met groothandelsprijzen.
Zou je deze graag willen bekijken? Meld je dan via het contactformulier aan als groothandel klant.

Home 1

Home 1

Home 1